fbpx

Support Your Local

#teamelitesportdoor

Samen tegen COVID-19

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten.

Deze maatregelen houden in dat sportclubs geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten kunnen organiseren. Nederland heeft iedereen nodig in de aanpak tegen het coronavirus. Ons advies is dan ook om t/m 6 april geen georganiseerde sportactiviteiten plaats te laten vinden, ook niet in kleine groepen.

Voor ons als gym zijn dit bewogen en emotionele weken. Het voelt heel oneerlijk wanneer telkens een klein stukje van je passie afgenomen wordt. Eerst natuurlijk het trainen in de zaal, maar daarna ook de small groups en 1 op 1 trainingen buiten. De lieve en positieve reacties op de online trainingen zijn daarentegen geweldig. Het voelt goed om de filmpjes op Facebook, Instagram en WhatsApp te zien en we hebben ondertussen #teamelitesportdoor geïntroduceerd.

Daarnaast hebben een aantal leden het initiatief genomen om ons een hart onder de riem te stoppen met de "Support your Local" actie.

Support your local

Via het onderstaand formulier is het "Support Your Local" T-Shirt te bestellen. Ieder gekocht shirt is een kans op 1 van de volgende prijzen:

  • 1 jaar gratis lidmaatschap
  • 6 maanden gratis lidmaatschap
  • 3 gratis PT trainingen

Het concept is dat je vrij bent om zelf het bedrag te kiezen voor jouw shirt. Het minimum is € 15,00 per shirt om de kosten te dekken, de overige opbrengsten worden gebruikt om tegemoet te komen in de vaste lasten van de gym door het wegvallen van een groot gedeelte van de inkomsten. Jouw bijdrage zorgt er dus voor dat we straks nog een gym hebben waar wij kunnen trainen als alles weer voorbij is EN je maakt natuurlijk kans op 1 van bovenstaande prijzen!

Ook zijn de shirts ideaal om op jouw social post te laten zien dat jij "online traint" met #teamelitesportdoor. Onder alle mensen die hun trainingsvideo's online posten op hun tijdlijn (Instagram verhaal verdwijnt na 24 uur en is dus moeilijk bij te houden), ons taggen & de hashtag (#teamelitesportdoor) gebruiken verloten wij meerdere kleinere prijzen waaronder;

  • Set bandages
  • bitje
  • 2 Personal Training sessies

Bestellen

Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen nemen we persoonlijk contact met je op (Whatsapp of e-mail) met een betaalverzoek. Ook maken we meteen een afspraak hoe we zo snel mogelijk het shirt bij jou krijgen. Ja, we bezorgen hem hoogst persoonlijk gratis bij jou aan deur (omgeving Breda, Rijen, Tilburg).

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Bestelformulier Support Your Local

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Shirts

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Bedrag

Kies hier zelf het bedrag (minimum is € 15,00 per shirt).

Invalid Input

Winnaars

De winnaars zullen op een nader te bepalen datum (na vrijgeven restricties Corona door de overheid) publiekelijk in de sportschool geloot worden. Elk gekocht shirt is 1 lot in de loterij. Winnaars zullen via e-mail op de hoogte gesteld worden indien ze niet zelf aanwezig zijn tijdens de trekking.

De lidmaatschappen kunnen bij aanvang aangewezen worden aan 1 persoon en zijn daarna niet meer overdraagbaar (je kunt hem dus ook cadeau doen). Indien ontvanger van het lidmaatschap een lopend lidmaatschap heeft wordt het huidige lidmaatschap gepauzeerd en verder gezet na het aflopen van het gratis lidmaatschap.

De PT trainingen zijn per stuk te gebruiken of cadeau te geven.

Team Elite

Ericssonstraat 2F
5121ML Rijen
Nederland

Certificering

Nieuwsbrief


© 2020 Team Elite. All rights reserved.