fbpx

Boksend opvoeden

Boksend opvoeden is een effectief bewezen programma waarin kinderen/volwassenen een training volgen die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Boksen is een sport! En deze sport biedt een unieke combinatie met de ontwikkeling van het kind. Boksen bevat waarden die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Door middel van boksspellen en het aanleren van bokstechnieken stimuleren we het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect. Dit programma verbetert de mentale, fysieke en sociale kracht van het kind!

Ook bieden we dit aan voor het hele gezin. Het gezin wordt tijdens de training fysiek, emotioneel en mentaal uitgedaagd door het boksen en de aangeboden oefen- en spelvormen.

Belangrijke aspecten die continu getraind en geëvalueerd worden zijn: zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. De gezinstraining van weerbaarheid gaat samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Deze gezinstraining maakt de band tussen de ouder en het kind sterker.

Boksend opvoeden wordt verzorgd aan jong en oud.

Team Elite

Ericssonstraat 2F
5121ML Rijen
Nederland

Boksend Opvoeden

Vechtsport Autoriteit

Keurmerk VA

Nieuwsbrief


© 2023 Team Elite. All rights reserved.